Глобальний пошук не включено.
До головного змісту

ЧОМУ МИ АБО 10 АРГУМЕНТІВ «ЗА»


"Мистецтво влади над судном може бути прекраснішим, ніж мистецтво влади над людьми."

Дж. Конрад


  • Навчальний процес в нашому Центрі побудований на принципах якісного навчання. На жаль дуже часто можна зіткнутися з тим, що Вам можуть запропонувати пройти навчання за «дуже дешево», але майте на увазі, що в цьому випадку все «навчання» зведеться до декількох годин «натаскування» за квитками на комп'ютері (звідси виняткова дешевизна таких курсів). Наші ж викладачі, маючи колосальний досвід в судноводінні, грамотно і доступно викладають матеріали на реальних прикладах, з використанням сучасних технічних засобів і відповідно до навчальної програми.


  • Розумна цінова політика. Ми не демпінгуємо, але в той же час не задираємо ціни і з повагою ставимося до бюджету кожного нашого курсанта, даючи при необхідності можливість розстрочки оплати за навчання.


  • Ми контролюємо процес складання іспитів, оскільки вважаємо, що за його результати ми також несемо відповідальність і не залишаємо наших курсантів до тих пір, поки вони не отримають міжнародне посвідчення на право керування маломірним судном (іноді спрощено його називають «права» на човен, катер, гідроцикл).


  • Ми надаємо знижки пенсіонерам, інвалідам I і II груп, учасникам АТО, «чорнобильцям», багатодітним сім'ям, а також нашим курсантам, які переходять з одних курсів на інші.


  • Можливість корпоративного навчання. Наші викладачі проводять виїздні заняття для навчання співробітників організацій. Дні і час занять узгоджуються відповідно до робочого графіку організації.


  • Можливість дистанційного і заочного навчання. Сайт дистанційного навчання розроблений відповідно до програм і за найновітнішими технологіями. Дистанційне і заочне навчання зручно для іногородніх курсантів, а також для тих, хто не завжди має можливість фізично бути присутнім на заняттях.


  • Також ми пропонуємо дивовижні і цікаві навчальні походи на різних судах в Україні та за кордоном. В нашій школі можна знайти соратників і друзів за інтересами (що ми і спостерігаємо в ході всієї нашої діяльності), ділитися своїм досвідом і черпати нові знання від інших.


  • Зручний графік навчання. Можливість навчатися в денних, вечірніх групах, групах вихідного дня. Теоретичне і практичне навчання проходить цілий рік і щомісячно.


  • Якщо з якої-небудь причини ви пропустили заняття, ви зможете безкоштовно прослухати його в паралельній групі.


  • При навчанні на кожному курсі безкоштовно видається комплект літератури, доступ до електронних матеріалів, тестування.


    Ознайомитись з Політикою Конфіденційності та Захисту персональних даних

    ЛІЦЕНЗІЯ IYT 

    Підтверджуючим документом про те, що «Учбовий Центр КРАКЕН» є сертифікованою школою навчання по підготовці судноводіїв маломірних суден у водах зарубіжної держави є ліцензія IYT: